Weekend Defileul Dunarii

14.03.2020

Szentendre, Esztergom, Visegrad Budapesta+ croaziera Dunare

 

Ziua 1.Plecare din Timișoara, dimineața devreme. Excursie in Defileul Dunarii: Szentendre, Esztergom, Visegrad. Sosire la Esztergom. Se incepe vizita cu acest oras, unde se gaseste cea mai mare Basilica din Ungaria, datata inca de la inceputul anilor 1000 – infiripata la incoronarea Regelui Stefan in anii 1014, ca marime este al 14-leadin intreaga lume. Dupa vizita ne imbarcam in autocar, se porneste inapoi spre Visegrad unde se  viziteaza Cetatea. Dupa Visegrad se merge mai departe catre Szentendre un orasel superb, cu trasaturi Barok, din secolul 18. Se viziteaza muzeul de Marzipan, oraselul, pietele din statiune cu bunuri locale si suveniruri. Plecam spre Budapesta pentru a participa la cina si croaziera pe Dunare. In timpul croazierei se pot admira printre altele cele mai de seama monumente ca: Podurile medievale, Cetatea, Palatul Regal, Catedrala Regala de Incoronare (Matei Corvin) Parlamentul, Citadella, Monumentul Libertatii, Corsoul Dunarii, Insula Margareta si Palatele medievale care se gasesc pe ambele maluri ale Dunarii. Cazare la hotel 3*.

Ziua 2. Mic dejun. Tur de oras  panoramic si pietonal Bulevardul Andrassy (Opera), Piata Eroilor, castelul Vajdahunyad (Huniade), Bazilica Sf. Stefan.  Traversam Dunarea si ajungem pe Dealul Cetatii (cu oprire la Bastionul Pescarilor, Biserica Mattyas si Palatul Regal),. In desfasurarea turului se vad din autocar: Citadela, Statuia Gellert, Podul Margareta, Insula Margareta, Podul cu Lanturi, Podul Elisabeta, Podul Libertatii, Podul Petofi etc. Timp pentru cumparaturi la Campona. Plecare spre Timisoara dupa amiaza.

Tarif: 100 euro/persoana

 

PREȚUL INCLUDE:

-  1 noapte cazare cu mic dejun hotel 3* 

-  croaziera cu cina pe Dunare

-  ghid din partea agentiei

-  transport autocar

-  Excursie in Defileul Dunarii: Szentendre, Esztergom, Visegrad                           

 

PREȚUL NU INCLUDE:

-  asigurarea medicala

-  supliment cameră single: 15 eur/pers

-  intrările la obiectivele turistice  aprox. 20 euro/persoana (3700 forinti Eszetergom+Visegrad+Szentendre si 2700 forinti Tropicarium)

 

ACTE NECESARE:

-  paşaport original sau carte de identitate

-  cazier judiciar pentru însoţitorul grupului de copii

-  pentru copiii sub 18 ani – declaraţie notarială de la ambii părinţi, după caz

           

NOTA:

Tariful este valabil pentru un grup de 40 de persoane.. In cazul in care sunt mai putini participanti, tariful se recalculeaza

Locurile in autocar vor fi rezervate in functie de ordinea inscrierii in agentie