Magnificul Duja Bodrum se află în Zeytinlikahve Torba, chiar lângă mare. Proprietatea este la doar 11 km de Bodrum. Aveţi la dispoziţie numeroase activităţi, precum şi piscine interioare şi în aer liber. Hotelul are o arhitectură plăcută şi deosebită, cu design şi culori alese cu atenţie. Camerele, bungalourile şi anexele le asigură oaspeţilor confort standard, pentru un sejur agreabil. Fiecare unitate are un balcon privat şi o baie cu cadă. Există o varietate de restaurante în aer liber şi în interior. Puteţi savura o gustare sau masa de prânz lângă piscină, înainte de a vă bucura de soare. Restaurantul à la carte Sultan este o alegere bună la orele serii pentru o cină delicioasă. Hotelul oferă parcare privată. Aeroportul este la 21 km.

Localizare

Hotelul oferă parcare privată. Aeroportul este la 21 km.


Facilitati Hotel

Aveţi la dispoziţie numeroase activităţi, precum şi piscine interioare şi în aer liber.

Există o varietate de restaurante în aer liber şi în interior. Puteţi savura o gustare sau masa de prânz lângă piscină, înainte de a vă bucura de soare. Restaurantul à la carte Sultan este o alegere bună la orele serii pentru o cină delicioasă.

Dacă doriţi să vă menţineţi în formă, puteţi profita de numeroasele activităţi disponibile. Oaspeţii pot juca tenis, baschet sau biliard. Sunt disponibile sporturi nautice, precum şi diferite activităţi cu animatori. În timpul zilei, puteţi urmări concursuri amuzante, spectacole pline de culoare şi reprezentaţii uimitoare.

Pentru relaxare totală, împrospătaţi-vă spiritul cu tratamentele minunate şi programele de wellness oferite de Duja Bodrum. Bucuraţi-vă de baia de aburi turcească sau de facilităţile de hamam.


Facilitati Camere

Hotelul are o arhitectură plăcută şi deosebită, cu design şi culori alese cu atenţie. Camerele, bungalourile şi anexele le asigură oaspeţilor confort standard, pentru un sejur agreabil. Fiecare unitate are un balcon privat şi o baie cu cadă.

vezi mai multe

7 nopti cazare cu regimul de masa specificat in oferta;

Zbor cursa charter;

Taxele de aeroport;

Transferurile de grup;

Asistenta turistica locala;

vezi mai multe

Excursiile optionale si intrarile la obiective;

Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel);

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre DUJA DIDIM, Bodrum, Turcia

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
verifica
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31