Phuket & Krabi - Princess Kamala Beachfront Hotel, cu plecare din Bucuresti

Bucurați-vă de o retragere liniștită la Princess Kamala Beachfront Hotel - SHA Extra Plus pentru a vă reincărca și a intineri cu cazarea confortabilă și ospitalitatea tradițională thailandeză. Proprietatea este situată vizavi de plaja Kamala și oferă parcare gratuită.

Complexul se află la 10 minute de mers cu mașina de Phuket FantaSea și la 30 de minute de mers cu mașina de plaja Patong. Se află la 45 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Phuket.

Princess Kamala Beach Resort este un paradis tropical pentru un cuplu de călători sau pentru călătorii in familie, cu o ospitalitate thailandeză fabuloasă. In stațiunea noastră, tu și familia ta te poți relaxa și relaxa intr-un mediu de stațiune de plajă tropicală.
Locația noastră perfectă, la 2 minute de mers pe jos de celebra plajă Kamala, ne face cea mai bună alegere pentru cei care doresc să se bucure la maximum de această plajă minunată. Nu numai că suntem pe malul mării, dar ne aflăm și chiar in centrul plajei Kamala. De asemenea, suntem aproape de multe plaje și atracții de top din Phuket. La 5 minute cu mașina de clubul de pe plajă Café Del Mar, parcul tematic Carnival Magic, Phuket FantaSea. La 15 minute cu mașina de plaja Patong, la 35 de minute in orașul vechi Phuket și la 45 de minute cu mașina de Aeroportul Internațional Phuket.

In timp ce sunteți pe plaja Kamala, piscinele noastre mari sunt, de asemenea, un alt loc perfect pentru relaxare, atat pentru adulți, cat și pentru copii. Avem 2 piscine, asigurandu-ne astfel că piscinele noastre nu vor deveni niciodată supraaglomerate. Savurați băuturile dumneavoastră preferate la barul de la piscină, in timp ce copiii tăi se bucură de piscina noastră și de elementele sale de apă. Piscina noastră principală este, de asemenea, complet echipată cu șezlonguri pentru ca tu să te bronzezi și să citești cartea ta preferată. Complexul este dotat, de asemenea, cu sală de exerciții de bază și cameră de joacă pentru copii.

Fiind in centrul plajei Kamala, opțiunile dvs. de luat masa sunt nelimitate, de la mancare simplă de stradă pană la un restaurant rafinat de lux. Cand stați la noi, puteți fi sigur că vă aflați la cațiva pași de restaurante, mancare stradală, magazine universale, baruri, magazine de masaj și cafenele. Pentru cei care doresc să ia masa in interior, restaurantul nostru Kamala este o opțiune fabuloasă, care servește o varietate de mancăruri thailandeze și internaționale create cu meticulozitate de bucătarul nostru executiv.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Phuket & Krabi Princess Kamala Beachfront Hotel, Cu Plecare Din Bucuresti, Phuket, Thailanda

Verifica tarife si disponibilitate