Sejur Tenerife - Hovima La Pinta Beachfront Family Hotel, cu plecare din Bucuresti

HOVIMA La Pinta Beachfront Family Hotel oferă apartamente cu vedere la Oceanul Atlantic, la grădinile hotelului sau la cele 2 piscine in aer liber. Este disponibil WiFi in intreaga proprietate.

Fiecare apartament spațios, cu aer condiționat, de la HOVIMA La Pinta Beachfront Family Hotel are decor modern. Există o zonă de zi cu o canapea extensibilă și TV prin satelit. Bucătăria include o plită ceramică și prăjitor de paine. La un cost suplimentar aveti la dispozitie un seif.

Acest complex mare are un restaurant tip bufet, care oferă preparate din bucătăria internațională, un restaurant tematic și o terasă mare. De asemenea, există un bar, un snack bar la piscină și o sală cu TV.

Complexul pune la dispoziție un loc de joacă pentru copii, zonă de stropit și există, de asemenea, un club pentru copii (Miniclub 4-8 ani / Juniorclub 9-12 ani). HOVIMA La Pinta Beachfront Family Hotel oferă tenis de masă și o masă de biliard.

Portul Colón este situat langă hotel, iar plaja Playa de Las Americas este la mai putin de 4 km. Aeroportul Tenerife Sur este la 20 de minute cu masina.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Sejur Tenerife Hovima La Pinta Beachfront Family Hotel, Cu Plecare Din Bucuresti, Tenerife, Spania

Verifica tarife si disponibilitate