LOCALIZARE
Hotelul Venus Beach se afla pe o plaja naturala cu nisip, langa parcul arheologic Mormintele Regilor, Hotelul se afla la 10 minute de mers cu masina de Castelul si Portul Paphos. Aeroportul International Paphos este situat la 12 km. La proprietate este disponibila o parcare privata gratuita.

FACILITATI
Cel mai important sit antic din Paphos. Oaspetii au la dispozitie o varietate de restaurante care ofera numeroase optiuni pentru experiente culinare incredibil de variate, atat in timpul zilei, cat si pe timp de noapte.
Pentru cei mai activi exista 2 terenuri de tenis iluminate si biciclete disponibile pentru inchiriere.

CAMERE
Toate camerele au balcon, aer conditionat si incalzire, minibar, seif digital, uscator de par, TV prin satelit si televiziunea digitala terestra. Unele camere au vedere panoramica la zona inconjuratoare si la oras, iar altele au vedere la mare.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Asistenta ghid; Avion OTP-LCA Day 7 2023 Bucuresti - Larnaca; Taxe de aeroport; ; ; Avion LCA-OTP Day 7 2023 Larnaca - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Venus Beach, Paphos, Cipru

Verifica tarife si disponibilitate