Charter Creta - Heraklion - Tylissos Beach, cu plecare din Oradea

Hotelul Tylissos Beach este la doar cațiva metri de plaja sa privată și la mai puțin de 1 km de centrul comercial Ierapetra, avand o piscină pentru copii și o piscină pentru adulti cu bar langă piscină. Pe plaja privată există un snack bar si șezlonguri gratuite.

Camerele au aer condiționat și balcon mobilat cu vedere la mare, piscine sau la grădină. Fiecare cameră are TV prin satelit, saltele ortopedice, articole de toaletă gratuite, uscător de păr și oglindă cosmetică. WiFi este gratuit in intreaga proprietate.

Micul dejun tip bufet european si grecesc este disponibil zilnic in restaurantul principal. In cursul zilei, restaurantul serveste preparate din bucătăria greacă, cretană și internațională.

Facilitătile sportive includ jocuri pe plajă si la piscină, precum si programe de gimnastică si yoga. De asemenea, se organizează seri cretane si grecesti de divertisment.

Hotelul se află in apropiere de centrele comerciale și obiectivele turistice din Ierapetra. La 300 de metri de proprietate se află un supermarket și o farmacie.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Baia Mare catre Tylissos Beach, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate