Sighisoara-Medias-Manastirea de la Carta- Sibiu

 

 

 

Data plecare: 21.08.2021

 

Ziua 1.Plecare din Timisoara, dimineata devreme.

 

 Ne indreptam spre Sighisoara ( una dintre putinele cetati medieval locuite dinsud-estul Europei si singura de acest gen din Romania) pentru a vizita Turnul cu Ceas, Casa Cavalerului Vlad Dracul, Biserica din Deal, Biserica Catolica.Cina si cazare Medias.

 

Ziua 2. Mic dejun.Plecam spre Manastirea Cisterciana de la Carta - unica mănăstire cisterciană din România. Ne indreptam spre Sibiu, insa inainte ne oprim pentru cateva poze la Castelul de lut de pe Valea Zanelor. Odata ajunsi in Sibiu, incepem turul cu central orasului.

 

Sibiul, este un frumos oraș medieval, centru de putere al sașilor din Transilvania, fosta Capitală Culturală Europeană și bijuterie arhitecturală a României. Piețele largi, monumentele superbe, muzeele cu exponate de mare valoare și festivalurile pline de culoare au transformat acest vechi oraș într-una dintre cele mai atractive destinații turistice din România.

 

Plecare spre Timisoara.

 

 

 

340  lei/persoana

 

 

 

PREȚUL INCLUDE:

 

·       transport     

 

·       ghid  

 

·       1 noapte de cazare cu demipensiune la pensiune 3*          

 

 

 

PREȚUL NU INCLUDE:

 

·       cheltuieli de natura persoana

 

·       Palatul Brukenthal, Galeria de Artă Europeană: 20 lei

 

NOTA:

 

Tariful este valabil pentru un grup de 35 de persoane. In cazul in care sunt mai putini participanti, excursia se anuleaza, se reprogrameaza sau tariful se recalculeaza.

 

Locurile in autocar vor fi rezervate in functie de ordinea inscrierii in agentie