SALINA TURDA

 Data plecare: 12.06.2021

 

Ziua 1. Plecare din Timisoara, dimineata devreme. Ne indreptam spre Salina Turda. Salina Turda datează din sec. al XVII – lea și în prezent, după recenta modernizare este considerată unul dintre cele mai frumoase locuri de sub pamânt din lume. De asta sunt convinși jurnaliștii de la Business Insider, care laudă din nou obiectivul turistic din Transilvania, după ce la sfârșitul anului trecut au inclus Salina Turda în top destinații din lume despre care turiștii nici nu știu că există.. Plimbare şi aerosol, sănătate curată!Intram in salina, unde poposim pentru 4 ore.Plecare spre Cluj Napoca.

Cina si cazare la pensiune 3*.

 

Ziua 2. Mic dejun.Vizita Cluj Napoca. Cluj Napoca este capitala neoficială a Transilvaniei, un rol de care s-a bucurat oficial sub stăpânirea austro-ungară. Adăugirea Napoca la numele lui reflectă intenţia lui Ceauşescu de a sublinia originea daco-romană a Transilvaniei. Binecunoscut pentru societatea şi atmosfera intelectuală boemă, Clujul este printre cele mai renumite centre universitare, având un mare număr de studenţi. Are, de asemenea, una dintre cele mai interesante şi impunătoare arhitecturi din regiune. În Cluj nu s-a construit, din fericire, un centru civic în vremea comunistă.

 

Plecare spre Timisoara dupa –amiaza.

 

 

Tarif: 350 lei/persoana

 

 TARIFUL INCLUDE:

 ·  transport autocar

 ·  1 noapte de cazare cu demipensiune

 ·  intrare in salina                                  

 

 TARIFUL NU INCLUDE:

 ·   cheltuieli de natura personala

 

 NOTA:

 

Tariful este valabil pentru un grup de 35 de persoane. In cazul in care sunt mai putini participanti, excursia se anuleaza, se reprogrameaza sau tariful se recalculeaza.

Locurile in autocar vor fi rezervate in functie de ordinea inscrierii in agentie