Piata de Craciun la Viena

VINERI:  Plecare din Lugoj/Timisoara/Arad  dimineta in jurul orelor 4.00/5.00/6.00

 

Sosire la Pandorf. Timp liber pentru cumparaturi.  Dupa amiaza continuam cu un tur panoramic de oras. Viena noua, Donau City cu sediul ONU, sediul Agentiei pentru Energie Atomica, Turnul Dunarii, strandurile vieneze si insula, Dunarea navigabila. Trecand pe langa Prater, revenim in vechiul oras pe Ring – bulevardul construit de Franz Iosif pe locul zidurilor de aparare medievale. Trecem pe langa Ministerul de Razboi, Opera, Palatul Hoffburg, Monumentul Eroilor, Muzeul de Arta si Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Biserica Votiva, Politehnica, Bursa, Burgtheater si altele. Timp liber pentru cumparaturi  la Shopping City Sud  . Cazare la hotel.

 

SAMBATA Mic dejun. Vizita la Palatul Schonbrunn sau timp liber in curtea palatului pentru Piata de Craciun,. Plimbare pe jos in centrul Vienei pina la Catedrala Sf. Stefan. Timp liber in centrul orasului pentru vizite  la Muzeul de Arta si Muzeul de Istorie Naturala, Palatul Imperial Hoffburg, Galeriile de pictura si grafica de la Muzeul Albertina , plimbare prin fata Primariei unde este amenajata in fiecare an Piata de Craciun , sau cumparaturi pe arterele comerciale din centrul orasului: Karntnerstrasse  si  Mariahilferstrasse.

DUMINICA Mic dejun..Vizita la Palatul  Belvedere sau la Muzeul Militar .  La pranz plecare spre tara cu un popas la  casa Hundertwasser. Sosire in tara in cursul serii.

 Tarif: 140 euro + 100 lei

 

Pretul include: transport cu autocar, doua cazari cu mic dejun  hotel 3* , asistenta turistica

Pretul nu include: asigurare, supliment camera single ( 40 euro) , intrari la obiective, alte cheltuieli

Acte necesare: carte de identitate valabila  sau pasaport

 

Date de plecare: 13 si 20 Decembrie