Piata de Craciun de la Praga

Praga – o așezare de peste 1000 de ani, are un farmec ieşit din comun, bucurându-se de renumele de a fi un oraș monumental, fapt atestat de măgulitoarele epitete care i-au fost atribuite: Oraşul de aur, Oraşul regal, Cetatea celor 100 de turnuri, Coroana lumii. Pentru acest an, am pregătit trei excursii, în lunile mai, octombrie, decembrie, în care ne vom bucura de minunile Orașului Magic.

 Ziua 1: Plecare din Timișoara pe ruta Budapesta – Praga. Sosire în Praga. Cazare la hotel de 3*.

Ziua 2: Mic dejun. Începem turul orașului din Cartierul Mala Strana, Cartierul Mic, cel mai romantic cartier şi cu o deosebită arhitectură. Vizităm Mănăstirea Loreta, Castelul din Praga – Hradul, Catedrala Sfântul Vit și coborâm spre Cartierul Stare Maesto pe celebra Uliţă de Aur. Traversăm Podul Carol spre Orașul vechi unde ne bucurăm de atmosfera din Piața Centrului Vechi ce găzduiește Ceasul Astronomic și Biserica Fecioarei din Týn. Vizităm Piața de Crăciun din Praga. Cazare la hotel 3*.

Ziua 3: Mic dejun. Excursie opțională la Karlovy Vary sau timp liber în Praga. Cei care optează pentru Karlovy Vary, vor merge cu autocarul spre staţiunea balneoclimaterică renumită pentru cele 12 izvoare termale, clădiri şi colonade istorice. Cazare la hotel de 3*. Vizităm Piața de Crăciun din Praga.

Ziua 4: Mic dejun. Plecare spre Timişoara.

 

Tarif: 195 Euro/ persoana

 

Tariful include:

• 3 nopți cazare cu mic dejun la hotel Vienna House Andel´s Prague 4* în Praga sau similar;

• transport autocar omologat curse externe;

• ghid pe tot parcursul excursiei.

 

Tariful nu include:

 intrări la obiectivele turistice;

• excursia la Karlovy Vary: 25 eur/pers.;

• asigurare medicală/storno;

• supliment single 60 eur

 

ACTE NECESARE:

paşaport original sau carte de identitate;

cazier judiciar pentru însoțitorul de grup de copii;

pentru copiii sub 18 ani – declarație notarială de la ambii părinți, după caz

 Notă: Tariful este calculat la un grup de minimum 40 persoane. Suplimentul pentru grup 20-30 persoane – 40 eur, 30-39 persoane - 30 euro. Turiștii vor fi înștiințați de acest supliment cu 7 zile înainte de plecare. Locurile în autocar sunt repartizate în funcție de data înscrierii.