Santorini, insula îndragostitilor

 

 Perioada: 04.09 – 11.09.2021

 

Zbor din Timisoara!

 

Santorini este o destinație de vis, pe care o recunoşti instant din poze: dealuri colorate, soare puternic şi numai clădiri albe. Insula este faimoasă pentru plajele cu nisip vulcanic, apusurile romantice şi panoramele impresionante.

 Această destinație unică găzduieşte 1,5 milioane de turişti anual. Dacă vrei să fii și tu unul dintre ei, te aşteptam să trăieşti alături de noi momente de neuitat!

 

Ziua 1. Întâlnire în aeroportul din Timişoara cu reprezentantul agenţiei pentru check-in si îmbarcarea spre Santorini. Dupa un zbor de 2h si indeplinirea formalitatilor de la vama, reprezentanţii agenţiei locale ne aşteaptă pentru a ne conduce spre hotel. Următoarele 7 nopţi le vom petrece la un hotel de 3* din staţiunea Kamari. Timp liber.

 

Ziua 2. După micul dejun, vom vizita atracţiile principale din Santorini.

 Vom explora insula Santorini într-un tur de o zi întreagă cu autocarul către cele mai faimoase și atractive locuri de pe insulă: Situl Akrotiri, Plaja cu nisip negru, Satul Emborio şi Muzeul Vinului.

Intrarea în Muzeul Vinului şi degustarea este inclusa!!

Seara ne întoarcem la hotel.

 

Ziua 3. Zi liberă pentru plajă şi relaxare pe cea mai frumoasă insulă din Grecia.

 

Ziua 4. După micul dejun, avem timp liber. Optional, avem posibilitatea sa ne avântăm într-o Croazieră în insulele vulcanice din regiunea calderei din Santorini: vulcanul activ, izvoarele termale și Thirassia.

Vom înota în izvoare termale, vom admira priveliştile de la un vulcan activ şi vom explora satele tipice Thirassia și Oia. Navigăm cu zâmbetul pe buze spre insulele vulcanice din caldeira din Santorini pe o barcă tradiţională grecească unică. Mai întâi, vom naviga către insula de lavă Nea Kameni. Tur ghidat de mers pe jos pe o potecă ascendentă pentru a ajunge la vârful său, unde se află craterul vulcanului încă activ. Bucurați-vă de atracțiile incredibile ale insulei Santorini dintr-un unghi diferit. Ne vom întoarce la barcă şi continuăm spre a doua insulă de lavă numită Palea Kameni, cunoscută și sub numele de “Izvoarele Termale”. Cei mai curajosi pot sări de pe barcă şi se pot scufunda în apele termale cu sulf verde.

Urmează insula tradițională Thirassia, unde vă veți bucura de timp liber. Vă puteți relaxa la pitorescul port micuţ din Thirassia, puteți lua prânzul sau puteți vizita satul Manolas, accesat pe scările înfăşurate, fie mergând sau călărind un măgar.

După amiaza târziu ne vom întoarce la hotel.

5. Bucuraţi-vă de vară! Zi liberă pentru plajă, plimbări, vitamina D şi mare.

 

Ziua 6. Dimineata aveţi timp să vă bucuraţi de linişte şi mare, dar pentru după amiază avem planuri mari!

Vom vizita unul dintre cele mai fotografiate locuri din lume și ne vom bucura de renumitul său apus de soare uluitor. Ne vom întâlni cu gazdele noastre şi vom călători la Oia, cea mai pitorească aşezare din Santorini. Poziţionată sus pe stânci, la apusul soarelui, culorile vii și îmbietoare o transformă într-o experienţă uimitoare și idilică. Cel mai bun loc pentru a sta și a vă bucura de apusul soarelui sunt ruinele Castelului Venețian. Găsiți-vă în mijlocul unei experiențe de neuitat, în timp ce mulţimile de oameni, localnici și turiști, se adună pe străzi, poteci pitorești, acoperișuri și scări, anticipând apusul soarelui. Acest moment magic ajunge la sfârșit, când soarele se aruncă cu graţie în mare și oamenii încep să aplaude, atunci veți fi cu adevărat copleşiţi de emoţie şi uimire.

Ziua 7. Zi liberă pentru a vă bucura de ultima zi de plajă din acest sezon.

 

Ziua 8. După micul dejun, ne îndreptăm spre aeroport, privind insula care ne-a fost casă în ultima săptămână. Vom parcurge etapele necesare pentru îmbarcare şi vom ateriza la Timişoara.

 

 

Tarif: 780 euro/persoană/pachet/loc in camera dubla

 

 Tariful include:

 

 -        Zbor din Timişoara spre Santorini şi retur, bagaj de mână şi bagaj de cala - maxim 20kg;

 transfer aeroport-hotel-aeroport

 Cazare 7 nopţi la un hotel de 3* cu mic dejun inclus;

-        3 excursii - prezentate în program, cu autocar climatizat şi ghid local; 

-        Însoţitor din partea agenţiei.

 

 

Tariful nu include:

 

-        Mesele de prânz şi cină;

 

-        Cheltuieli personale;

 

-        Test PCR – în cazul în care se va cere;

 

-        Asigurarea medicală + storno;

 

-        Taxa locala turistica care se achita la receptia hotelului la check in – aproximativ 6 euro/persoana/sejur;

 

-        Suplimente single – 250 euro/persoana;

 

-        Excursia la Croazieră în insulele vulcanice – 70 euro/persoana.

 

 

Condiţiile de călătorie în Grecia se găsesc: https://www.mae.ro/node/3701