DUBAI 1 DECEMBRIE

 Perioada: 28.11 – 02.12.2021

5 zile, 4 nopți

Plecare sigura! Minigrup de 20 de persoane!

 

Ziua 1: Timișoara – Dubai
Intalnire cu reprezentantul agentiei la aproximativ ora 06:00 pentru transfer si plecare din Timisoara catre aeroportul din Budapesta. Zbor direct catre emiratul Dubai la ora 11.35, cu compania Wizzair. Aterizare in Dubai la ora locala 20.10. Transfer si cazare la hotel de 4*.
 
Ziua 2 : Tur de oras Dubai
Dupa micul dejun, impreuna cu ghidul nostru vom incepe sa cunoastem orașul vechi și istoria acestuia. Orașul Dubai, care oferă un nou cadru la fiecare pas, amestecând bogăția, atât în stilul vechi cât și în stilul nou, este fără îndoială principala destinație turistică din Orientul Mijlociu. Dubaiul este un oraș care s-a ridicat din deșert și modelează coasta Golfului cu prezența sa. Traseul nostru ne duce spre priveliștea magnifică a canalului Dubai Creek, trecând prin zona de patrimoniu a orașului Bastakia, cu casele sale vechi fascinante construite de comercianți bogați. Ne vom opri la Fort AlFahidi, vechi de 180 de ani. Aici se află Muzeul Dubai, careînregistrează trecutul orașului cu toate etapele sale în curs. Continuăm călătoria noastră cu Abra, barcatradițională, pentru a traversa canalul Creek. Deoarece Emiratele Arabe Unite nu au impozite, în ultimii ani au devenit unul dintre principalele locuri de tranzacționare pentru produse de lux, cum ar fi aurul și diamantele, care pot fi văzute în toate piețele. Prin urmare, vă prezentăm și unul dintre cele mai mari locuri detranzacționare pentru aceste produse – Bazarul de Aur. În imediata apropiere, se găsește și Bazarul de Condimente. Apoi mergem către legendara “Palm Jumeirah”, insula artificială cu cele 16 ramuri de palmier întinse. La hotelul de super-lux “Burj Al Arab” facem o oprire pentru fotografii. Nu putem rata o vizită la Miracle Garden. Miracle Garden este cea mai mare grădină cu flori naturale din întreaga lume, nu doar din Emirate. Inaugurată în anul 2013 de Sf. Valentin, grădina are peste 72 de mii de metri pătrați și este absolut impresionantă. Aici sunt plantate peste 100 de milioane de flori.
De asemenea, nu putem să omitem vizitarea clădirii Burj Khalifa, cea mai înaltă din lume. Seara ne vom delecta cu un spectacol emoționant și de efect oferit de Fântânile din Dubai. Timp liber la Dubai Mall pentru servirea cinei dupa preferinte.
 
Ziua 3: Dubai
După micul dejun, prima jumătate a zilei vă stă la dispoziție pentru plaja sau vizita bazar. După amiază, opțional putem participa la Desert Safari 4x4.Safari în Desert vă oferă oportunitatea de a vedea dunele de „aur” din Arabia pe Jeep-uri cu 4 roți. Continuăm drumul către campingul Beduin, chiar în inima deșertului, unde tatuaje cu Henna, rochii locale, băuturi răcoritoare, apă, ceai sau cafea sunt disponibile și sunt incluse în pachet. Aveți ocazia să vă plimbațicu cămila. În atmosfera nocturnă, un dansator va încânta cu un dans fascinant într-un ritm al muzicii arabe. În plus, delicioasa cină tip bufet este servită pentru toți oaspeții.
Ziua 4: Zi liberă
Mic dejun la hotel și zi liberă pentru plajă sau plimbare. Seara vă invităm la o cină servită la lumina lunii la bordul unui vas de croazieră tradițional în Dubai Marina. Aveți ocazia să vedeți cele mai înalte clădiri din lume.
 
Ziua 5: Dubai - Timișoara
Mic dejun și timp liber pentru plimbare, cumparaturi sau plaja pana la aproximativ ora 18.00 cand ne indreptam    spre aeroport pentru zborul de retur. Decolare la ora 21.55 si aterizare la Budapesta la 00.50, ora locala, unde vom fi asteptati de microbuz pentru transferul la Timisoara.
Nota: Camerele se vor elibera la maxim ora 12:00, iar bagajele vor ramane la hotel in camera de bagaje. Se vor prelua la momentul transferului.
 

Tarif: 790 euro/persoană - Loc în camera dublă sau triplă

 
Tariful include:
·  4 nopți de cazare în Dubai la hotel Excelsior Downtown – Al Riqqa 4* sau similar  
·  mic dejun;
·  transfer de la Timișoara la aeroportul din Budapesta și retur;
·   bilet de avion compania Wizzair ;
·    taxe de aeroport;
·    bagaj de mână;
·    bagaj de cală de 20 kg;
·    transportul cu autocar climatizat pe toată durata circuitului;
·   tur de oraș Dubai, orașul modern;
·   tur de oraș Dubai, orașul vechi cu intrare la muzeu și plimbare cu Abra inclusă; 
·   intrarea în cea mai înaltă clădire din lume – Burj Khalifa;
·   intrare la Miracle Garden;
·    taxa turistică “Tourism Dirham”;
 ·   ghid local vorbitor de limba română pe tot parcursul circuitului;
 ·   însoțitor din partea agenției.
 
Tariful nu include:
·   asigurarea medicală și storno;
 ·  croazieră Dubai Marina ( cină pe vas inclusă) opțional - 70 EUR/persoană;
 ·  safari în deșert ( cină în deșert și spectacol inclus ) opțional - 70 EUR/persoană;
 ·  masa si bauturi pe durata zborului;
 · alte mese decât cele specificate în program;
 ·  Bacșișurile pentru ghizi locali, șoferi, etc.
 · Test PCR – daca se cere;
 · Supliment single – 140 euro.
Note:
Tariful este valabil pentru un grup de 20 de persoane. În cazul în care vor fi mai puțini participanți, tariful se recalculează.
Condiții de rezervare: 30% avans la rezervare, diferența cu 30 zile înainte de plecare.
Conditii de calatorie: https://www.mae.ro/travel-conditions/3693#793