Circuit Dubai si Abu Dhabi

 Perioada: 14 – 21 octombrie 2022

 7 nopti, 8 zile

 

Ziua 1: Timisoara - Dubai

 Intalnire cu reprezentantul agentiei pentru transfer spre aeroportul Budapesta/Belgrad pentru zbor direct catre emiratul Dubai. Aterizare pe aeroportul din Dubai, transfer catre hotel si cazare la hotel de 4*.

 Ziua 2: Tur de oras Dubai

Dupa micul dejun, ghidul local ne va prezenta orasul vechi si istoria acestuia. Orasul Dubai, care ofera un nou cadru la fiecare pas, amestecand bogatia atat in stilul vechi cat si in stilul nou; este fara indoiala principala destinatie turistica din Orientul Mijlociu. Dubaiul este un oras care s-a ridicat din desert si modeleaza coasta Golfului cu prezenta sa. Traseul nostru ne duce spre privelistea magnifica a canalului Dubai Creek, trecand prin zona de patrimoniu - Bastakia, cu casele sale vechi fascinante construite de comercianti bogati. Ne vom opri la Fort AlFahidi, vechi de 180 de ani. Aici se afla Muzeul Dubai, care prezinta trecutul orasului cu toate etapele sale in curs. Continuam calatoria noastra cu Abra - barca traditionala, pentru a traversa canalul Creek. Deoarece Emiratele Arabe Unite nu au impozite, in ultimii ani au devenit unul dintre principalele locuri de tranzactionare pentru produse de lux, cum ar fi aurul si diamantele, care pot fi vazute in toate pietele. Prin urmare, ne vom opri si la unul dintre cele mai mari locuri de tranzactionare locale pentru aceste produse – Bazarul de Aur. In imediata apropiere se gaseste si Bazarul de Condimente. Apoi mergem catre legendara insula palmier “Palm Jumeirah”, renumita insula artificiala cu cele 16 ramuri de palmier intinse. La hotelul de 7* “Burj Al Arab” facem o oprire pentru fotografii. Nu putem rata o vizita si in “Venetia Araba”. Continuam cu vizitarea cladirii Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume. Seara ne vom delecta cu un spectacol de sunet si lumini oferit de Fantanile din Dubai.

 

Ziua 3: Zi libera + optional Croaziera Dubai Marina

 Mic dejun la hotel si zi libera pentru plaja sau plimbare. Seara ( plecare la  aproximativ ora 19:00) puteti opta pentru o cina servita la lumina lunii la bordul unui vas de croaziera in Dubai Marina. Aveti ocazia sa revedeti cele mai inalte cladiri din lume luminate artistic.

 Ziua 4: Dubai –Abu Dhabi - Dubai

 Dupa micul dejun, plecam cu autocarul  - aproximativ 2h - spre Abu Dhabi unde vizitam maiestuoasa si grandioasa Moschee din Abu Dhabi, considerata cea mai mare si frumoasa din lume si un punct de atractie arhitectural unic. In continuare vom cunoaste capitala expansiunii Emiratelor Arabe Unite – Abu Dhabi - care ne va surprinde prin constructiile sale moderne si spatiile verzi frumos amenajate. Dupa pranzul, ne indreptam spre Yas Mall unde ne vom opri pentru cateva zeci de minute la intrarea in cel mai mai rapid parc de distractii din Emirate. Ne oprim si la Piata de Curmale, iar apoi in Heritage Village, unde vom avea timp sa cunoastem inceputurile traditionale ale beduinilor.

 Dupa turul capitalei, revenim la hotel in emiratul Dubai. 

Ziua 5: Dubai – Optional Jeep Safari

Dupa micul dejun, ziua intreaga va sta la dispozitie.

Optional, va propunem– Safari in Desert ( plecare la aproximativ ora 14).

 Safari in Desert va ofera oportunitatea de a vedea dunele de „aur” ale desertului Arabiei pe Jeep-uri cu 4 roti. Continuam drumul catre campingul Beduin, chiar in inima desertului, unde tatuaje cu henna, rochii locale, bauturi racoritoare, apa, ceai sau cafea sunt disponibile si sunt incluse in pachet. Aveti ocazia sa va plimbati cu camila. In atmosfera nocturna, un dansator va incanta cu un dans fascinant intr-un ritm al muzicii arabe. In plus, delicioasa cina tip bufet este servita pentru toti oaspetii.

 

Ziua 6: Dubai –  Miracle Garden si Global Village

Micul dejun va fi servit la hotel.

Dupa amiaza - plecare la aproximativ ora 15:00 – vom face o vizita la Miracle Garden si Global Village.

 Miracle Garden este cea mai mare gradina cu flori naturale din intreaga lume, nu doar din Emirate. Inaugurata in anul 2013 de Sf. Valentin, gradina are peste 72 de mii de metri patrati si este cu adevarat impresionanta. Aici sunt plantate peste 100 de milioane de flori.

 Global Village este un targ ce se intinde pe multe hectare la care participa expozanti din peste 50 de tari. Pavilioane imense in fata carora sunt expuse simboluri ii sunt dedicate fiecarei tari sau continent expozant. Brazilia, India, China, Pakistan, Irak, Afganistan, Egipt, Vietnam, Iran, Emiratele Arabe Unite, Oman, Kuweit, Palestina, Sri Lanka, Siria, Maroc, Europa de Est, Africa de Sud, Liban, Tunisia, Malayezia si Singapore, Turcia, Iordania, Africa, Coreea de Sud, Hong Kong, Spania, Quatar, Austria, Grecia, Thailanda, Filipine, Yemen, Bahrain contureaza harta pe care o ai de parcurs.

 

Ziua 7: Dubai – zi libera

Mic dejun.  Zi libera in care va puteti relaxa fie la piscina hotelului, fie pe plaja.

 

Ziua 8: Dubai - Timisoara

Mic dejun si transfer catre aeroport pentru zborul de retur.

 

*In functie de ora zborului, care se poate schimba, programul din ziua 1 si 8 poate suferi modificari.

 

Tarif: 1200 euro/persoana - Loc in camera dubla

 

 

 

Inclus:

Neinclus:

 • 7 nopti de cazare cu mic dejun in Dubai la Golden Tulip Media Hotel 4* sau similar;
 • transfer de la Timisoara la aeroportul de plecare si retur;
 • bilet de avion si taxe de aeroport;
 • bagaj de mana si bagaj de cala de 20 kg;
 • transportul cu autocar climatizat pe toata durata circuitului;
 • tur de oras Dubai, orasul modern si oras vechi;
 • tur de oras Abu Dhabi cu pranz inclus;
 • Excursia si bilete de intrare Global Village si Miracle Garden;
 • intrarile la obiectivele turistice mentionate in program;
 • ghid local vorbitor de limba romana pe tot parcursul circuitului;
 • insotitor din partea agentiei.

   Croaziera Dubai Marina  ( cina pe vas inclusa) – optional - 70 euro/persoana;

  Preluare de la hotel cu jeep-urile si Safari in desert ( cina in desert si spectacol inclus ) – optional - 70 euro/persoana;

    taxa turistica “Tourism Dirham” – 15 AED / camera / noapte;

  mesele de pranz si cina;

  asigurarea medicala si storno;

  Bacsisurile pentru ghizi locali, soferi, etc.

  Test PCR – daca se va cere la plecare;

  Supliment single – 320 euro.

 

 

ACTE NECESARE: pasaport electronic sau simplu ( nu se accepta pasaport temporar) valabil 6 luni de la data intoarcerii.

CONDITII DE CALATORIE: https://www.mae.ro/travel-conditions/3693#793

CONDITII DE INSCRIERE: 30 % avans la inscriere, diferenta de 70 % se achita cu 30 zile inainte de plecare.

GRUP MINIM – 20 persoane. In cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.

 

OBSERVATII:

 · clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;

 · distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;

·  persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu se gaseste partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul trebuie sa achite diferenta pentru camera single;

· conducatorul de grup si agentia locala pot modifica ordinea programul circuitului;

· conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in muzee pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;

·  asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;

 · prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.