AMSTERDAM

Parada florilor

Plecare din TIMISOARA: 01.04.2020 (5 zile / 4 nopti)

 

 
   

 

 

ZIUA 1: TIMISOARA- AMSTERDAM

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Traian Vuia (Timisoara) la ora 04:30. Plecare spre Amsterdam cu compania Lufthansa (schimbarea cursei la Munchen). Sosire in Amsterdam la ora locala 10:20. Transfer de la aeroport in centrul orasului, unde avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid ocal. Vom admira numeroasele canale, poduri si cladiri ce dateaza din secolele XVII si XVIII, ce se intind de-a lungul canalelor. Vom trece pe langa Palatul Regal din Piata Dam, vom admira cladirile istorice aflate de-a lungul raului Amstel, Gara Centrala dar si celebra piata de flori. Turul cuprinde si Coster Diamonds, cea mai veche si de incredere fabrica de diamante din lume. Dupa tur, urmeaza transfer si cazare la hotel NIU FENDER 4* (sau similar).

ZIUA 2: AMSTERDAM

Mic dejun. Zi libera la dispozitie. Doritorii pot vizita impreuna cu insotitorul de grup casa Anne Frank, apoi Rijksmuseum (transportul cu mijloacele de transport in comun). Inca din 1885 vizitatorii vin sa vada colectiile Frans Hals, Jan Steen, Ruysdael si, bineinteles, Rembrandt. Apoi se poate vizita Muzeul Van Gogh unde sunt expuse peste 200 de picturi ale celebrului pictor. Cei interesati pot continua cu Muzeul Heineken, Muzeul Lalelelor, dar si cu celebrul Red Light District (Cartierul Rosu).

 

ZIUA 3: MARKEN SI VOLENDAM (excursie optionala) si PARCUL KEUKENHOF (excursie optionala)

Mic dejun. Dimineata va propunem o excursie optionala de o jumatate de zi prin satele de pescari. Vom incepe turul cu vizitarea insulei Marken. Pitorescul port, casutele de lemn, unele construite pe piloni si stradutele inguste fac ca vizita sa fie foarte placuta. Vom merge apoi la Volendam, unde vom face o scurta vizita pe jos. Urmatoarea oprire va fi  la o fabrica de branza unde vom vedea cum se fabrica celebrele tipuri de branza Edam si Gouda pe care le vom putea gusta, dar si cumpara (pret informativ pentru grup minim 25 de persoane: 70 EURO/persoana). Ne intoarcem la hotel.

Dupa amiaza va propunem o excursie optionala deosebita, la Parcul Keukenhof. Ne vom indrepta cu autocarul spre parcul Keukenhof, cea mai mare gradina de primavara din lume (biletul de intrare este inclus). Acesta este deschis in fiecare an de la sfarsitul lunii martie pana in luna mai. Gradina cuprinde peste 7 milioane de plante, dintre care unele infloresc toata perioada Intrarea inclusa. (pret informativ pentru grup minim 20 de persoane: 70 EURO/persoana.

 

Ziua 4 (04.04): HAGA – DELFT – ROTTERDAM - SCHWENINGEN (excursie optionala)                                                                                                                                                                      Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Haga-Delft-Rotterdam-Schweningen. Vom incepe cu vizitarea orasului Haga, unde vom face un tur panoramic si vom admira cladirea Parlamentului, Palatul Pacii, centrul istoric. Apoi vom poposi pentru scurt timp in statiunea Scheveningen. Mergem apoi spre celebra fabrica de portelan si ceramica albastra de la Delft iar apoi cu orasul Delft unul dintre cele mai incantatoare orase din Olanda unde vom vedea centrul istoric, biserica noua, canalele si stradutele inguste specifice. Vom continua apoi cu cel mai mare port al Europei

–  Rotterdam, unde vom face un tur de oras. Seara vom reveni in Amsterdam (pret informativ valabil pentru minim 20 persoane participante: 85 EURO/ persoana). Cazare.

 

Ziua 5: AMSTERDAM- TIMISOARA                                                                                                                                                  

Mic dejun. Eliberarea camerelor si depunerea bagajelor la camera de bagaje. Timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi si vizite individuale. In jurul orei 14:30 avem programat transferul la aeroport. Imbarcare pe cursa Amsterdam – Timisoara (schimbarea cursei la Munchen). Sosirea in Timisoara este prevazuta la ora locala 22:05.

 

 

PRET/persoana: 645 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 245 EURO

                        Pret pentru a treia persoana in camera dubla (adult sau copil): 600 EURO

 

 Servicii incluse:                                                                                                                                    

·      transport cu avionul Timisoara – Amsterdam si retur cu compania LUFTHANSA (schimbarea curselor la Munchen);

·      4 nopti cazare cu mic dejun la hotel NIU FENDER 4* (sau similar);

·      transferuri aeroport - hotel - aeroport;

·      tur panoramic de oras de jumatate de zi in Amsterdam cu autocar si ghid local;

·      intrare la Coaster Diamonds;

·      insotitor roman de grup;

·      taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari)

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv iunie 2019. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

 

Nu sunt incluse:                                                                                                                                     

 ·        asigurarea medicala de calatorie (optionala);

·        asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;

·        bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana – se practica, se achita la sosirea in Olanda;

·        excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;

·        bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.