Weekend la Viena

autocar

Capitala imperială Viena rămâne una dintre minunile arhitecturale ale lumii și unul dintre cele mai vizitate oraşe europene. În fiecare an, mergem la Viena și îi redescoperim frumuseţea, în clădirile impunătoare, parcurile întinse, străzile pline de magazine elegante și cafenele cochete, în care regăsești spiritul artistic - suprema valoare universală.

Ziua 1 Plecare din Timişoara, dimineaţa devreme, pe ruta Szeged – Budapesta - Viena. Program turistic: tur de oraş, se vizitează Hofburg – “tezaurul coroanei”, Domul Sf. Ştefan, Primăria, Teatrul oraşului, Biserica Votivă, Parlamentul, Opera, Muzeul de Arte, Muzeul de Ştiinţele ale Naturii, Statuia Mariei Terezia. După amiază – timp liber pentru odihnă, plimbare, eventual cumpărături. Cazare la hotel, în zona Viena.

Ziua 2 Mic dejun. Se vizitează Palatul Schonbrunn, mergând pe urmele poveştii de iubire dintre Împăratul Franz Iosif şi frumoasa sa soţie, Împărăteasa Sissi. Opţional, se vizitează Palatul Belvedere al Prinţului Eugeniu de Savoya ce adăposteşte colecţia de picturi din secolul XIX-XX. Seara, cazare la hotel.

Ziua 3 Mic dejun. Vizitarea Muzeului de Arte Frumoase sau Muzeului de Știinţele Naturii și Hundertwasserhaus. Plecare spre Timişoara.

 

Tarif cu early booking: 160 Euro/ persoana loc in camera dubla

Tarif fara early booking: 170 Euro/ persoana loc in camera dubla

 

 

 

Servicii incluse:

• 2 nopţi cazare cu mic dejun la hotel de 3* în zona Viena

însoțitor de grup pe tot parcursul excursiei

transport autocar omologat pentru cursele externe

 

Servicii neincluse:

• intrările la obiectivele turistice 

• programele opţionale 

• asigurare medicală/storno

• supliment de SGl – 35 eur

Acte Necesare:

·paşaport original sau carte de identitate
·
cazier judiciar pentru însoţitorul de grup de copii
·
pentru copiii sub 18 ani – declaraţie notarială de la ambii părinţi, după caz

Notă: Locurile vor fi rezervate în funcţie de ordinea înscrierii în agenţie. Preţul este valabil pentru grup de minim 40 de persoane. În cazul în care vor fi mai puţini participanţi, preţul se recalculează (supliment grup mai mic de  40 pers: 20 euro/pers). Ghidul are voie să modifice programul turistic fără a schimba structura acestuia.