1 MAI in Pusta Maghiara

  Kerekegyháza - UNGARIA

 29.04 - 01.05.2022

 

Ziua 1. Plecare din Timisoara, dimineata devreme. Impreuna cu ghidul ne indreptam spre Keskemet Al optulea oraş ca mărime al Ungariei, denumirea provine din limba maghiară “kecske” (capră) şi “met” (mers), probabil de la vechea îndeletnicire de păstori a locuitorilor din vechile sate care au format ulterior oraşul. Este înfrăţit cu oraşul Târgu Mureş şi seamănă în multe privinţe cu acesta.

 Principalele obiective de vizitat sunt situate în apropierea pieţei principale, Kossuth, cuprinsă între străzile Rakoczi, Deak Ferenc şi Kossuth: Teatrul Jozsef Katona, Primăria din Kecskemet, Biserica Franciscana ,Sinagoga, Cifrapalota (Palatul Strălucitor) - Ceea ce atrage în mod deosebit la această clădire sunt culorile redate de faianţa aplicată pe faţadă. Timp liber.

 Ne indreptam spre cazarea noastra din Pusta Campiei Maghiara de langa Kecskemét, in mijlocul Parcului National Kiskörös, la hotel 3* superior. Seara,cina bufet CU MUZICA LIVE si cazare la hotel 3* superior.

 

Ziua 2. Mic dejun.Timp liber la dispozitie turistilor. Hotel ne ofera acces gratuit la centrul spa, cu jacuzzi, sauna si masaj (doar masajul e contra cost – 4000 forinti - 25 de minute). In decursul dupa amiezii, ne plimbam cu caruta. Seara,cina bufet si cazare la hotel 3* superior.

 

Ziua 3. Mic dejun. Plecare spre Szeged pentru vizitatea Catedralei din Szeged si Piața Domului care aceeași dimensiune cu San Marco din Veneția. Oprire la cumparaturi. Sosire in tara in functie de formalitatile vamale.

 

Tarif: 190 euro/persoana/loc in camera dubla

 

PREȚUL INCLUDE:

 transport

2 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun + cina)

Ghid din partea agentiei

Vizita Keskemet si Szeged

Acces gratuit la centrul spa al hotelului

 Plimbare cu caruta

 

 

PRETUL NU INCLUDE:

  Asigurare medicala si storno

Supliment camera single – 25 euro/noapte *2 nopti = 50 euro

Copiii pana la 4 ani au gratuitate (platesc doar transportul - 50 de euro), copiii intre 4 si 12 ani au reducere 50 %, copiii peste 12 ani sunt considerate adulti si achita pretul integral.

 

CERTIFICAT COVID OBLIGATORIU

                                         

 

NOTA:

 

Tariful este valabil pentru un grup de 30 de persoane. In cazul in care sunt mai putini participanti, tariful se recalculeaza

Locurile in autocar vor fi rezervate in functie de ordinea inscrierii in agentie