Weekend la Budapesta

autocar din Timisoara
75 Euro/ persoana

Perioade:  05.10-06.10.2019, 09.11-11.11.2019,14.12-15.12.2019

 

Un oraş de o frumuseţe fermecătoare, ce se întinde măreţ de o parte şi de alta a fluviului albastru, Budapesta este recunoscută drept ”capitala podurilor”, cele două părți ale orașului fiind legate de nouă poduri, fiecare cu propria arhitectură și istorie. Budapesta este renumită pentru clădirile monumentale demne de o capitală istorică și pentru locurile sale frumoase care îţi bucură privirea şi sufletul. Datorită faptului că oferă o multitudine de obiective turistice și istorice, Budapesta poate fi considerat unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa și din lume, locul de naștere a lumii moderne.

 Ziua 1 Plecare din Timișoara via Arad, dimineața devreme. Sosire la Budapesta. Program turistic la Budapesta, însoţiţi de un ghid ce oferă informaţii despre obiectivele de pe traseu. Se preconizează vizitarea celor mai importante obiective turistice din Pesta - Parcul Orăşenesc, Piaţa Eroilor cu monumentul Milenium şi Muzeul de Arte Frumoase, Castelul Huniazilor, Grădina ZOO și Basilica Sf. Ștefan.

În timpul croazierei pe Dunăre, la bordul unui vaporaş, vom admira panorama unică a oraşului datorită căreia Budapesta a fost înscrisă pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

Pe malul drept, vom vedea Buda deluroasă, încoronată de Cartierul Cetăţii şi de grandiosul Palat Regal, iar pe şesul aflat pe malul stâng al fluviului se găseşte Pesta, un amestec  stilizat de vechi şi nou, dintre care cea mai impozantă este clădirea Parlamentului, o bijuterie arhitecturală în stil neogotic. “Budapesta by Night” - se admiră orașul superb luminat din cel mai înalt punct, Citadela. Cazare la hotel.

Ziua 2 După micul dejun, vizităm Cetatea Budei: Biserica Mathias Rex, Bastionul Pescarilor, Statuia ecvestră a lui Ştefan I. Plecare spre casă.

 

Tarif: 75 Euro/ persoana in camera dubla.

Servicii incluse:

  • 1 noapte cazare cu mic dejun (bufet suedez) la hotel 3*;
  • însoțitor de grup pe tot parcursul excursiei;
  • transport autocar omologat curse externe.     

Servicii neincluse:

  • supliment cameră single: 15 eur/pers;
  • intrările la obiectivele turistice;
  • programele opţionale: croazieră pe Dunăre (~ 10 eur/pers).

Doriți mai multe informații? Dați-ne de veste și vă vom contacta pentru a vă oferi toate detaliile.