Sejur Paralia Katerini cu autocar

Cazare la vile 3*

10 nopti/ 12 zile , transport autocar 3*

 

Ziua 1:  Plecare din Timisoara la ora 17.00 de la Casa Adam Muller Guttenbrunn. Traversarea  Serbiei si Bulgariei  in timpul noptii.

Ziua 2: A doua zi de dimineata in jurul orei 9 se ajunge in Paralia Katerini. Se va face o prezentare  completa in limba romana de catre partenerii nostrii despre statiune si excursiile optionale efectuate din Paralia Katerini.

Ziua 3–11: Program liber.Optional se pot face excursii optionale la Meteora, Olimp ,Atena, Salonic, Insula Skiathos,etc.Se asigura asistenta turistica in limba romana pe toata durata sejurului d-voastra.

Ziua 12:La ora 09.00 se elibereaza camerele.Bagajele se pot lasa in camera de bagaje pana la ora de plecare comunicata de catre  partenerul nostru local (Autocarul va stationa 9 ore dupa sosirea in statiune).

 

PLECARI
TIMISOARA

PERIOADA DE

SEJUR
Zi intrare-zi iesire

TRANSPORT AUTOCAR+

10 NOPTI CAZARE

LOC IN CAMERA

2 PATURI

LOC IN CAMERA

3 PATURI

15.09.2019

16-26.09.2019

165 euro

150 euro

Cazarea se va face in vile de 3* dotate cu: balcon (cu masa si scaune), baie proprie cu dus, TV, chicineta complet utilata, cuptor cu microunde, frigider, aer conditionat (contra-cost 5 euro/zi/camera ). Lenjeria de pat este inclusa si se se schimba o data pe sejur.. Trebuie sa aveti cu dvs. prosoape de baie si bucatarie.

 

Reduceri:

 • Copil 0-6 ani cazati in camera cu 2 adulti fara pat suplimentar, beneficiaza de gratuitate la cazare si plateste doar transportul (70 euro/persoana)
 • Copii peste 6 ani sunt cazati in camera tripla si beneficiaza de pat normal

 

Politica de inscriere:

 

 • La incheierea contractului se achita un avans de 50 % si diferenta cu 1 luna inainte de plecare !

 

Pretul include:

 • Transport autocar 3* cu aer conditionat, scaune rabatabile,2 soferi, bagaje asigurate pe timpul transportului;
 • 10 nopti de cazare in regim self catering la vila 3*
 • Insotitor de grup din partea agentiei

 

Pretul nu include:

 • taxa de statiune (0.5 euro/zi/camera) – se achita local
 • asigurare medicala RECOMANDATA ! se poate incheia la sediul firmei la cel mai mic pret .
 • asigurare storno;
 • alte cheltuieli de natura personala

 

Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca:   

a)sunt insotiti de ambi parinti sau  

 1. b) sunt insotiti de un parinte care are acordul notarial sau cerificatul de deces al celuilalt ori hotarare judecatoreasca definitiva de incredintare a copilului, etc. sau
 2. c) sunt insotiti de un insotitor care are asupra sa propriul certificat de cazier judiciar si declaratiile notariale ale celor doi parinti in care sa se specifice perioada excursiei .

Obs. -  nerespectarea celor de mai sus duce la oprirea in frontiera romana a copiilor, caz in care agentia de turism nu raspunde de consecinte.

Agentia isi rezerva dreptul de a opera modificari in ceea ce priveste ora de imbarcare pentru plecarea din statiune in functie de trafic si de respectarea conditiilor referitoare la stationarea autocarelor.

Doriți mai multe informații? Dați-ne de veste și vă vom contacta pentru a vă oferi toate detaliile.