Sejur Bibione cu autocar din Timisoara

Perioada: 31.08.2019 – 08.09.2019

ZIUA 1: Plecare din Timişoara la ora 05:00 şi ora 06:00 din Sânnicolau Mare spre Bibione. Sosire şi cazare în Bibione - Villaggio Azzurro, apartamente tip C-6.

ZIUA 2 - 8: Situată în Italia, la granița dintre regiunile Veneto și Friuli Veneţia Giulia, Bibione este o insulă legată de continent printr-un pod de pe coasta din Veneto. Teritoriul are o suprafaţă de peste 1800 de hectare și este delimitat la nord și vest de lagune și văi de pescuit, la est de râul Tagliamento şi la sud de Marea Adriatică. Numele de "Bibione" datează din timpuri vechi și confirmă originea veche a orașului: "insulae Bibioni" a indicat insulele lagunei prinse print-un cordon de teren. Au trecut 50 de ani de la primul pas făcut spre dezvoltarea genială a ceea ce este azi a doua plajă din Italia. Astăzi, Bibione are clădiri moderne, înconjurate de parcuri publice și insule verzi, zone pietonale, piețe și străzi interminabile pline de vitrine ale magazinelor de toate tipurile şi de cluburi. Peisajul caracteristic al lagunei și relaxarea pădurii de pini din Bibione: un loc liniştit de relaxare, plimbari în verdele pădurii de pini și zile de relaxare la spa-ul termal, Bibione este un oraș curat care respectă natura.

Complexul Villaggio Azzurro – un complex de vacanță, ce se află pe o zonă verde mare, în spatele unei frumoase păduri de pini, care o separă de plaja aflată la 500 de metri distanță. Este format din vile cu o înălțime de două sau mai multe etaje, compuse din unul până la douăsprezece apartamente. Toate apartamentele au intrare independentă și grădină privată, terasă mare și spațiu de parcare rezervat. Apartamentele C-6 sunt de 3 camere, pentru 4-6 persoane, la primul etaj cu balcon, compuse din: cameră de zi cu canapea extensibilă dublă, 2 camere cu paturi twin, bucătărie, baie, balcon, grădină.

ZIUA 9: Plecare spre Timişoara. Sosire în Timişoara, în jurul orelor 24 (în funcţie de formalităţile vamale).

 

Tarif: 295 € / persoana

 

Servicii oferite:

  • 8 nopţi de cazare apartamente tip C-6 în Bibione
  • Transport autocar omologat curse externe

 

 

Nu sunt incluse în preţ:

  • Excursii opţionale în funcţie de numarul de doritori (minim 40):
  • Verona–Lacul Garda – 30 €/pers
  • Milano – 40 €/pers
  • Florenţa – 40 €/pers

ACTE NECESARE:

  • paşaport original sau carte de identitate;
  • pentru copiii sub 18 ani – declaraţie notarială de la ambii părinţi, după caz.

Nota: Locurile vor fi rezervate în funcţie de ordinea înscrierii în agenţie. Preţul este valabil pentru grup de minim 40 de persoane.

Doriți mai multe informații? Dați-ne de veste și vă vom contacta pentru a vă oferi toate detaliile.