Sejur Egipt- Hurghada zbor din Timisoara

Hurghada este una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din Egipt. Indiferent ca esti in cautarea unei statiuni unde iti doresti sa te relaxezi alaturi de familie sau iubesti aventura si vrei sa traiesti noi experiente pline de adrenalina, trebuie sa descoperi ofertele de vacante pe care ti le-am pregatit. Hurghada este locul unde aventura nu se termina niciodata! Safari, sporturi nautice, plaje cu nisip auriu, ape turcoaz, sate de vacanta si excursii in natura – acestea sunt doar cateva dintre atractiile de top ale taramului egiptean.

Cinci obiective esențiale de vizitat în Hurghada

Gota Abu Ramada atrage zilnic grupuri mari de turiști pasionați de scufundări. Este locul ideal în care poți lua primele lecții de snorkeling și scufundări și unde poți descoperi întâia oară fascinanta lume subacvatică.


După plajă și excursii, toți turiștii se strâng în Hurghada Marina pentru plimbări romantice și relaxare la bar sau la terasă. Aici poți privi sutele de yachturi ancorate la mal, iar seara poți admira unul dintre cele mai idilice apusuri.


Hurghada Grand Aquarium le permite tuturor să descopere fauna colorată de sub ape, nu doar celor pasionați de scufundări. Acest excelent acvariu adăpostește nenumărate specii de pești, meduze, crustacee și alte viețuitoare marine.


Insulele Giftun se află la mică distanță de mal și îi îmbie pe turiștii dornici să se scufunde într-un cadru deosebit, sau doar să lenevească o zi pe nisipul fin, departe de agitația din stațiune.


Mânăstirile Sf. Anton și Sf. Paul se află la numai 45km distanță de Hurghada. Aceste biserici coptice datează din sec. IV și sunt considerate unele dintre cele mai frumoase din lume. Mânăstirea Sf. Anton este cel mai sfânt lăcaș egiptean al Bisericii Coptice, iar complexul include o frumoasă grădină, o brutărie, câteva capele și biserici, toate închinate Sfântului Anton, părintele monasticilor.

 

SEJUR 2019 HURGHADA CU ZBOR DIN TIMISOARA

Perioada 23.05-07.11.2019

Compania aeriana: BLUE AIR

Orar de zbor:

Timisoara: 16.30- Hurghada: 19.10

Hurghada: 20.00- Timisoara: 01:05

Doriți mai multe informații? Dați-ne de veste și vă vom contacta pentru a vă oferi toate detaliile.