Revelion Portugalia 2019

29.12.2018-02.01.2019

Perioada: 28 Decembrie – 2 Ianuarie 2019

Lisabona – Coimbra – Batalha – Porto

930 euro/ persoana

 

Ziua 1  -  28 Decembrie/  LISABONA/

Ora 8:55 - Aterizare pe Aeroportul International Lisabona

Turistii vor fi preluati de ghid, dupa care va urma excursia de jumatate de zi intr-una dintre cele mai frumoase capitale europene: Lisabona

Se vor vizita principalele obiective ale orasului:

 • Cartierul Belem, un loc ce se afla in stransa legatura cu descoperirile maritime ale Portugaliei.
 • Manastirea Jeronimos (1501), o capodopera a stilului Manuelin, manastire ce face parte din Patrimoniul Universal UNESCO.
 • Monumentului Descoperirilor Maritime (Monumentul Henrique Navigatorul-1960).

Dupa turul cartierului Belem, ne vom indrepta spre Centrul Istoric .Aici vom urca pe una dintre colinele orasului, pentru a admira superba panorama a Lisabonei (aceasta parte a turului implica circa 15 minute de urcare la pas a dealului, datorita interdictiei accesului autocarelor in zona.) Intreptandu-ne spre Castelul St. George, vom trece pe langa Biserica San Antonio si Catedrala Lisabonei). La coborare, vom parcurge  strazile pitoresti ale Cartierului Alfama, cel mai vechi cartier al orasului.

Timp liber dupa-amiaza.

Check-in la Hotelul Holiday Inn Continental 4* Lisabona ( sau similar)

Ziua 2  - 29 Decembrie/ FATIMA/BATALHA/COIMBRA/PORTO

07:30 – 08:00 Mic dejun la hotel.

Ora 8:30 - Plecare cu autocarul spre Fatima – centru al Crestinatatii si loc de pelerinaj pentru credinciosii din toata lumea. Aici vom descoperi una dintre cele mai vechi si mai mari manastiri romano-catolice din lume, “ Mosteiro de Nostra Senhora do Rosario de Fatima”, care a fost fondata in urma unei intamplari cu implicatii divine, intamplare ce o vom afla la fata locului.

Urmatoarea oprire va fi in pitorescul oras Batalha. Aici turistii vor vizita celebra manastire, “Mosteiro de Batalha” construita in stil gotic, un adevarat simbol al regiunii care, gratie stilului architectural unic, a fost inclusa in Patrimoniul Universal UNESCO. Dupa aceea, va urma o scurta plimbare prin centrul orasului,  unul dintre cele mai importante destinatii culturale ale Portugaliei. In Evul Mediu, a fost capitala Regatului Portughez. 

Parcurgand domol soselele serpuite, vom ajunge in orasul Coimbra, unde vom descoperi una dintre cele mai vechi Universitati din lume.  Vom vizita atat Universitatea, cat si remarcabila Biblioteca Regala, ce gazduieste o selectie de carti, de o valoare inestimabila.

Parasind Coimbra, cu a sa incantatoare arhitectura, ne vom indrepta spre Porto, unde vom ramane peste noapte.

Check- in Hotel Holiday Inn Porto Gaia 4* Vila Nova de Gaia ( sau similar).

Ziua 3  – 30 Decembrie/ PORTO

07:30 – 08:00  Mic dejun la hotel.

Vom vizita centrul istoric al orasului Porto, descoperind magnifica biserica gotica San Francisco, care in sec. XVII si XVIII, a fost decorata  cu sculpturi in stil baroc, confectionate din lemn imbracat in aur, unice in lume. Mai departe, vom merge spre “Palatul Bursei”, edificul in jurul caruia orasul a inflorit din punct de vedere comercial si economic, urmand ca mai apoi sa facem cunostinta cu adevaratul ambasador al regiunii: vinul de Porto, pe care il vom degusta in Cramele gazduite de Vila Nova Gaia( unde vom lua parte la un spectacol al simturilor

Ziua 4  –  31 Decembrie/ Porto/Aveiro/Lisabona

07:30 – 08:00 Mic dejun la hotel.

Dupa servirea micului dejun, vom pleca spre Aveiro, unde vom vizita orasul, care este considerat o “Venetie Iberica”, urmand ca dupa aceea se ne indreptam spre Lisabona. Check-in la hotel Hotelul Holiday Inn Continental 4* Lisabona ( sau similar). Timp liber pentru diverse activitati.

 Ziua 5– Zi libera                            

08:30 – 09:00  Mic dejun la hotel.

Zi libera pentru activitati individuale in Lisabona. Puteti opta pentru o plimbare cu tramvaiul 38, un adevarat simbol al orasului, al carui traseu parcurge cele mai frumoase obiective ale orasului sau puteti incerca savuroasa bucatarie portugheza, intr-unul dintre celebrele restaurante din port.

 Ziua 6  - Sintra/Cabo da Roca/Cascais/Nations Park/Aeroporul Lisabona

07:30 – 08:00 Mic dejun la hotel.

La ora 10:00, vom pleca spre Sintra sa descoperim una dintre cele mai romantice localitati ale Portugaliei. Vom degusta celebrele “queijada” (prajiturele rotunde umplute cu branza dulce) si ne vom bucura de o atmosfera relaxanta. Vom vizita Palatul Pena. Dupa aceea, vom ajunge in Cabo da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale si dupa aceea ne vom deconecta admirand frumusetea Atlanticului de pe faleza din Cascais, un fost satuc pescaresc ce a fost transformat in statiune regala de catre monarhii Portugaliei, care de-a lungul secolelor au avut aici resedinta de vara. La o ora stabilita anterior, vom pleca spre Parcul National.

Timp liber pentru cumparaturi in Centrul Comercial Vasco da Gama, cu posibilitatea de a vizita Oceanariumul Lisabonei sau pentru alte activitati.

Ora 20:30  -  plecare spre Aeroportul Lisabona.

 

Tariful include:

 • Bilet avion dus-intors Lisabona, zbor TAP Portugal.
 • Transport cu autocar climatizat pe toata durata circuitului, exceptie 1 ianuarie
 • 5 nopti cazare cu mic dejun în hoteluri de 3/4*

 

Tariful nu include:

 • Excursii opţionale
 • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), alte taxe şi cheltuieli personale.
 • Autocar in ziua 5, respective 1 ianuarie 2019
 • Taxa oras ( 1 eur/ persoana/noapte in Lisabona si 2 euro/persoana/noapte in Porto)
 • Mese ( pranz si cina)
 • Cina festiva de Revelion,  restaurant din Lisabona(tarif optional 150 euro/ persoana, care include meniu cu 4 feluri de mancare si open-bar)

Doriți mai multe informații? Dați-ne de veste și vă vom contacta pentru a vă oferi toate detaliile.