Excursie in Delta Dunarii

Data de plecare: 03.06.2019

 

Ziua 1.Plecare din Timișoara dimineata devreme pe traseul Timisoara –Sibiu-Ramnicu Valcea -  Pitesti. Vizita Sibiu si Manastirea Cozia. Cina si cazare la pensiune 3* in Pitesti.

Ziua 2.Mic dejun. Ne deplasam pe ruta: Pitesti – Bucuresti- Saturn/Neptun. Prima oprire o facem la Galita unde vizitamManastirea Dervent, apoi ne indreptam spre Adamclisi pentru a vizita Tropaeum Traiani este un monument triumfal roman ridicat în cinstea împăratului roman Traian între anii 106-109 d.Hr. Ziua se termina cu vizita la Grota si Manastirea Sf. Andrei. Cina si cazare la pensiune 3* in Saturn/Neptun.

Ziua 3. Mic dejun. Plecam spre Tulcea, iar pe drum admiram Cheile Dobrogei, vizitam Cetatea Enisala,observam panoramic lacurile Babadag si Razelm.Sosire in Tulcea.Plimbare pe faleza. Cina si cazare la pensiune 3* in Tulcea.

Ziua 4. Mic dejun. Excursie in Deta dunarii cu pranz pescaresc (vom fi insotiti de un ghid local, care ne va prezenta toata bogatia deltei). Cina si cazare la pensiune 3* in Tulcea

 Ziua 5. Mic dejun. Se pleaca pe ruta Tulcea –Slobozia-Bucuresti-Ploiesti-Brasov.In limita timpului disponibil (in functie de trafic) se viziteaza Castelul Bran. Cina si cazare la pensiune de 3* in Brasov.

Ziua 6. Mic dejun. Se pleaca spre Timisoara pe traseul Brasov-Fagaras-Sibiu-Deva, cu oprire la Sambata de Sus. Sosire in cursul serii.

 

 

Tarif: 1000 lei/persoana/loc in camera dubla

           

 PREȚUL INCLUDE:

  • Transport autocar/microbuz
  • 5 nopti cazare cu demipensiune la pensiune 3*
  • Ghid din partea agentiei pe tot parcursul excursiei
  • Ghid local in delta

Doriți mai multe informații? Dați-ne de veste și vă vom contacta pentru a vă oferi toate detaliile.