Excursie in Delta Dunarii

Data de plecare: 03.06.2019

 Ziua 1.Plecare din Timișoara dimineata devreme pe traseul Timisoara –Sibiu-Ramnicu Valcea -  Pitesti. Vizita Sibiu si Manastirea Cozia. Cina si cazare la pensiune 3* in Pitesti.

Ziua 2.Mic dejun. Ne deplasam pe ruta: Pitesti – Bucuresti- Saturn/Neptun. Prima oprire o facem la Galita unde vizitamManastirea Dervent, apoi ne indreptam spre Adamclisi pentru a vizita Tropaeum Traiani este un monument triumfal roman ridicat în cinstea împăratului roman Traian între anii 106-109 d.Hr. Ziua se termina cu vizita la Grota si Manastirea Sf. Andrei. Cina si cazare la pensiune 3* in Saturn/Neptun.

Ziua 3. Mic dejun. Plecam spre Tulcea, iar pe drum admiram Cheile Dobrogei, vizitam Cetatea Enisala,observam panoramic lacurile Babadag si Razelm.Sosire in Tulcea.Plimbare pe faleza. Cina si cazare la pensiune 3* in Tulcea.

Ziua 4. Mic dejun. Excursie in Delta Dunarii cu pranz pescaresc (vom fi insotiti de un ghid local, care ne va prezenta toata bogatia deltei). Cina si cazare la pensiune 3* in Tulcea

 Ziua 5. Mic dejun. Se pleaca pe ruta Tulcea –Slobozia-Bucuresti-Ploiesti-Brasov.In limita timpului disponibil (in functie de trafic) se viziteaza Castelul Bran. Cina si cazare la pensiune de 3* in Brasov.

Ziua 6. Mic dejun. Se pleaca spre Timisoara pe traseul Brasov-Fagaras-Sibiu-Deva, cu oprire la Sambata de Sus. Sosire in cursul serii.

 

 

Tarif:1150 lei/persoana/loc in camera dubla

          
 

PREȚUL INCLUDE:

  • Transport autocar/microbuz
  • 5 nopti cazare cu demipensiune la pensiune 3*
  • Ghid din partea agentiei pe tot parcursul excursiei
  • Ghid local in delta
  • Excursie Delta Dunarii cu pranz pescaresc

   

         

NOTA:

  • Tariful este valabil pentru un grup de 40 de persoane. In cazul in care sunt mai putini participanti, tariful se recalculeaza. Locurile in autocar vor fi rezervate in functie de ordinea inscrierii in agentie

 

 

 

 

 

Doriți mai multe informații? Dați-ne de veste și vă vom contacta pentru a vă oferi toate detaliile.