Excursie Salina Turda

Plecare din Timisoara in 02.03.2019

Ziua 1. Plecare din Timisoara, dimineata devreme. Ne indreptam spre Salina Turda. Salina Turda datează din sec. al XVII – lea și în prezent, după recenta modernizare este considerată unul dintre cele mai frumoase locuri de sub pamânt din lume. De asta sunt convinși jurnaliștii de la Business Insider, care laudă din nou obiectivul turistic din Transilvania, după ce la sfârșitul anului trecut au inclus Salina Turda în top destinații din lume despre care turiștii nici nu știu că există.. Plimbare şi aerosol, sănătate curată!Intram in salina, unde poposim pentru 4 ore. Plecam spre Alba Iulia. Cina si cazare.

Ziua 2. Mic dejun.Vizita Alba Iulia. Alba Iulia întruchipează idealul național, de veacuri, al unității naționale. Între 1599 și 1600, Marele Mihai Viteazu aduce pentru prima oară Muntenia, Transilvania și Moldova sub aceași stăpânire și stabilește capitala țării la Alba Iulia. Între 1715 și 1738 douăzeci de mii de iobagi lucrează la construirea cetății numită Karlsburg (fortăreața lui Carol sau Alba Carolina), în cinstea monarhului de Habsburg. Ca urmare a prăbușirii Imperiului Austro-Ungar, la data de 1 Decembrie 1918 s-a semnat în incinta cetății Actul Unirii României cu Transilvania.

Plecare spre Timisoara dupa –amiaza.

 

Tarif: 260 lei/zi/persoana

 

PREȚUL INCLUDE:

  • transport autocar
  • 1 noapte de cazare cu demipensiunela pensiune 3*
  • intrare in salina

 

PREȚUL NU INCLUDE:

  • cheltuieli de natura persoana

 

NOTA:

Tariful este valabil pentru un grup de 40 de personae. In cazul in care sunt mai putini participant, excursia se anuleaza, se reprogrameaza sau tariful se recalculeaza.

Locurile in autocar vor fi rezervate in functie de ordinea inscrierii in agentie

 

Doriți mai multe informații? Dați-ne de veste și vă vom contacta pentru a vă oferi toate detaliile.