Excursie cu autocar: Salina Turda si Cluj Napoca

Plecare in 05.10.2019

Data plecare: 05.10.2019

Ziua 1. Plecare din Timisoara, dimineata devreme. Ne indreptam spre Salina Turda. Salina Turda datează din sec. al XVII – lea și în prezent, după recenta modernizare este considerată unul dintre cele mai frumoase locuri de sub pamânt din lume. De asta sunt convinși jurnaliștii de la Business Insider, care laudă din nou obiectivul turistic din Transilvania, după ce la sfârșitul anului trecut au inclus Salina Turda în top destinații din lume despre care turiștii nici nu știu că există.. Plimbare şi aerosol, sănătate curată!Intram in salina, unde poposim pentru 4 ore.Plecare spre Cluj Napoca. Cina si cazare la pensiune 3*.

Ziua 2. Mic dejun.Vizita Cluj Napoca. Cluj Napoca este capitala neoficială a Transilvaniei, un rol de care s-a bucurat oficial sub stăpânirea austro-ungară. Adăugirea Napoca la numele lui reflectă intenţia lui Ceauşescu de a sublinia originea daco-romană a Transilvaniei. Binecunoscut pentru societatea şi atmosfera intelectuală boemă, Clujul este printre cele mai renumite centre universitare, având un mare număr de studenţi. Are, de asemenea, una dintre cele mai interesante şi impunătoare arhitecturi din regiune. În Cluj nu s-a construit, din fericire, un centru civic în vremea comunistă.

Plecare spre Timisoara dupa –amiaza.

 

Tarif: 300 lei/persoana

 

PREȚUL INCLUDE:

  • transport autocar
  • 1 noapte de cazare cu demipensiune
  • intrare in salina

 

PREȚUL NU INCLUDE:

  • cheltuieli personale

 

NOTA:

Tariful este valabil pentru un grup de 40 de persoane. In cazul in care sunt mai putini participanti, excursia se anuleaza, se reprogrameaza sau tariful se recalculeaza.

Locurile in autocar vor fi rezervate in functie de ordinea inscrierii in agentie.

 

Doriți mai multe informații? Dați-ne de veste și vă vom contacta pentru a vă oferi toate detaliile.