Circuit Evia- plecare din Timisoara

Perioade: 03.07-12.07, 07.08-16.08, 04.09- 13.09

Evia este descrisa adesea ca o insula cu trei caractere distincte, o vegetatie bogata, un peisaj colorat, o istorie bogata, situri antice remarcabile si multe alte locuri de interes.Pe langa relaxare pe plaje amenajate, aici vei gasi diferite activitati de care sa te bucuri, printre care echitatie, sporturi nautice, alpinism, mountain bike si multe altele. Insula este extrem de bine organizata turistic, cu numeroase unitati de cazare precum hoteluri, apartamente de inchiriat, casute traditionale... toate in principalele sate si orase ale insulei. De asemenea, exista multi operatori care ofera excursii organizate, servicii de inchirieri masini, croaziere si multe altele. Pe scurt, Evia are tot ce ti-ai putea dori de la o vacanta in Grecia insulara.

Tarif: 379 Euro/ persoana pentru rezervari pana in 30.05.2018

 

Ziua 1:  ora 19:45 Intalnire  la Parcul Central ,  cu insotitorul de grup,plecare spre  cu Evia – Edipsos, este una dintre cele mai populare si unice insule grecesti. A doua ca marime dupa celebra Creta, ea este o destinatie all season, aflata la doar 100 de kilometri de Atena. Insula este situata in imediata apropiere si paralel cu coasta estica a Greciei continentale.Sosire seara la cazare in Edipsos, hotel de 2*.

Ziua 2mic dejun, timp liber pentru plaja.

Ziua 3-mic dejun plecare spre Meteora, drumul spre Meteora este extrem de pitoresc, prin valea Tesaliei, cu multe serpentine si meandre ce te fac sa astepti cu sufletul la gura privelistea faurita in minte sau vazuta prin poze ale Meteorei. Intr-un final relieful capata aspectele la care visezi, ridicandu-se de nicaieri stanci impresionante care aparent nu au ce cauta in mijlocul vaii. Vizitam manastirile de la Meteora. La poalele Meteorei treci prin Kalambaka, un orasel cochet cu case albe si gradini pline de trandafiri, iasomie sau hortensii, Ne cazam la Kalambaka, hotel de 3*.

Ziua 9 dejun –plecam din Kalambaka cu  destinatia Ohrid- Orasul si Lacul Ohrid se afla in Macedonia si este o destinatie in care ar fi bine sa poate ajunge fiecare om, macar o data in viata! Este unul din cele doar 28 de locuri de pe mapamond, aflate in Patrimoniu Mondial Unesco, atat la capitolul natura, cat si la cultura.Sosire la Ohrid , cazare hotel sau pensiune 3*. Timp liber sau vizitarea Ohridu-ului in functie de timpul disponibil .

Ziua 10   mic dejun si plecare spre Timisoara, unde o sa ajungem seara tarziu.

 

Servicii incluse:

  • Transport autocar clasificat transport international
  • 9 nopti de cazare cu mic dejun
  • Insotitor de grup
  • Tur pietonal Ohrid

Servicii optionale (tarife pentru excursiile achizitionate din tara):

  • Asigurarea medicala de calatorie.
  • intrarile la Meteora – 3 €/ persoana;
  • Traversare cu feery-boat-ul 15 €/ persoana (dus/ intors)
  • Excursie optionale: Atena – 30 euro/ persoana
  • Supliment demipensiune – 70 eur (Evia)

Doriți mai multe informații? Dați-ne de veste și vă vom contacta pentru a vă oferi toate detaliile.