Mexic

Mexic
....experienta de neuitat....
 

Dovedit este faptul ca Mexicul reprezinta o destinatie in care turistii straini doresc sa se intoarca in proportie de 97%, motivatia lor fiind aceea ca vor sa se bucure inca o data de atractiile turistice pe care le ofera vastul sau teritoriu care satisface de zeci de ani bugetele, gusturile si nevoile turistilor sai pe parcursul intregului an.

In urma celor 22.300.000 de vizitatori straini inregistrati in anul 2010 in Mexic, anul 2011 a fost declarat “Anul Turismului in Mexic” iar la 28 februarie 2011 a fost semnat “Acordul National de Turism” al carui obiectiv principal este sa faca din Mexic una din cele 5 destinatii turistice de top la nivel mondial.

Se poate vorbi despre un “meniu touristic” care este doar o mostra din enorma varietate pe care Mexicul o ofera turistilor sai: “Rute turistice in Mexic”, “Orase coloniale“, “Sate magice”, “Destinatii cu plaja si soare”, “Cultura vie”, “Natura”, “Gastronomie”, “Mexicul modern si cosmopolit”, “Afaceri si conferinte”, “Turism pentru pensionari”.

Mexicul are 11.122 km de coasta la Marea lui Cortez , Oceanul Pacific, Golful Mexic si Marea Caraibilor. Acestui aspect i se adauga clima calda de pe tot cuprinsul anului si o infrastructura turistica bine dezvoltata, cu standard de calitate ridicate precum si plaje frumoase cu peisaje unice in lume.

Una din cele mai importante destinatii pentru plaja si cea mai vizitata se afla in Caraibe: Riviera Maya cu Cancun, Cozumel si Playa del Carmen. Printre alte avantaje, exista o gama larga de oferte turistice, cu toate tipurile de hoteluri, cea mai mare parte de lux…

Resorturilde de 4 si 5 stele ofera o gama variata si complexa de programe de animatie si activitati sportive si relaxante gratuite pentru clientii lor: tenis, ciclism, tragere cu arcul, baschet, fotbal (soccer), jocuri de piscina, bingo, lectii de dans, pool-volley, aquaaerobic, ore de spaniola, concursuri de miss, darts, ore de calarie si multe alte activitati organizate animatori.

Doriți mai multe informații? Dați-ne de veste și vă vom contacta pentru a vă oferi toate detaliile.