Costa Brava

Barcelona, Spania

Lloret del Mar este situata in  la 60 km de Barcelona. Aici sunt 5 plaje principale ce se intind pe o suprafata de 7 km. Istoria statiunii a inceput in secolele III si II i.H. In toti acesti ani a devenit o statiune turistica dinamica si moderna, reusind in acelasi timp sa-si pastreze traditiile si personalitatea. Pe langa serviciile turistice de calitate, ea atrage turistii si prin cultura, peisagistica si arhitectura.

Calella, (Costa Maresme) ofera turistilor o viata de noapte animata, dar si vacante de neuitat gratie minunatelor plaje din aceasta zona. Datorita climei placute pe perioada intregului an, la Clubul Nautic se pot practica diferite sproturio nautice. Terasele si restaurantele de la malul marii imbie vizitatorii sa deguste din mancarurile tadititonale catalane.

Malgrat de Mar este situata la doar cativa km nord de Santa Susana.

Santa Susana este situata in Costa Dorada, la nord de Barcelona. Este locatia ideala pentru o vacanta relaxanta si distractiva. Santa Susana este o statiune moderna, cu multe restaurante, baruri, cafenele si este considerata una dintre cele mai interesante zone destinate cumparaturilor de pe coasta. Centrul vechi al orasului este un nucleu de case, piete, biserici, monumente si capele, definitivate prin parcul "Font del Boter".

Pineda del Mar este o statiune mai linistita, ideala pentru cei care isi doresc o vacanta relaxanta. Este axata mai mult pe "turismul de familie". Plaja a primit distinctia de "Steagul Albastru" si zona este ideala amatorilor de scufundari.

Vacanțe

Oferta speciala Barcelona- Costa Brava/ Costa Maresme!
de la 240 Euro/ persoana
Tarif/ 7 nopti cu pensiune completa

Doriți mai multe informații? Dați-ne de veste și vă vom contacta pentru a vă oferi toate detaliile.