Carnaval la Venetia- autocar din Timisoara

Perioada: 25.02 – 03.03.2019

De 1 Martie, la cel mai spectaculos festival din Europa
Budapesta – Graz – Venezia – Padova – Postojna – Zagreb – Belgrad


Perioada: 25.02 – 03.03.2019
(7 zile/6 nopti)

 

Ziua 1 (25.02): BUCURESTI – NADLAC – BUDAPESTA (850 km)
Intalnire in fata Garii de Nord (vis a vis de coloane) la ora 05.00. Plecare din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Pitesti,Rm.Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad (sunt prevazute imbarcari din orasele de pe traseu; de asemenea, la cerere se pot realiza transferuri din orasele apropiate). Dupa masa trecem vama Nadlac si ajungem in Ungaria. Spreseara, sosire la Budapesta. Cazare si odihna la hotel Danubius Hotel Budapest 4* (sau similar). Seara timp liber inBudapesta sau, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare intre Buda si Pesta: welcome drink, 2 preparate calde,preparate reci si salate (bufet suedez). Bauturi: vin Tokay si apa minerala. Pret informativ: 35 EURO/ persoana.Intoarcere la hotel.


Ziua 2 (26.02): BUDAPESTA – GRAZ – MESTRE (690 km)
Mic dejun. Excursia continua spre Graz, unde vom opri in centrul vechi al orasului (zona protejata UNESCO), pentru un scurt popas si tur panoramic, iar apoi, dupa care vom porni catre Italia, unde vom sosi in timpul serii. Cazare la hotel Venice Michelangelo Hotel 4* in Mestre (sau similar).


Ziua 3 (27.02): MESTRE – VENETIA – PADOVA – MESTRE
Mic dejun. Dimineata vom porni spre Venetia cu transportul in comun (pret bilet aproximativ 2 euro/ sens), de unde ne imbarcam pe vaporetto spre centrul lagunei, navigand pe Canal Grande, pe sub Podul Rialto. Ajungand in Piata SanMarco, vom admira Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu Orologiu, Puntea Suspinelor, Catedrala Sant Antonio.
Totodata, vom fi martori ai uneia dintre cele mai frumoase competitii ale carnavalului, cea de selectie a celor mai spectaculoase costume si masti. Biletele/abonamentele de vaporetto se achita la fata locului: pret informativ: 7,5 EURO/persoana/sens sau 25 EURO/persoana/zi – pot suferi modificari. Dupa amiaza ne deplasam spre Padova, pentru turul panoramic al orasului, cu oprire la Catedrala San Antonio, unul dintre cele mai importante puncte religioase ale Italiei. Seara intoarcere in Mestre si cazare la acelasi hotel.

Ziua 4 (28.02): Excursie optionala la VERONA SI MANTOVA
Dupa micul dejun, va propunem optional (cu plecare la ora 09.30 dimineata) o excursie la Verona si Mantova. Prima oprire va avea loc in Verona, orasul marii iubiri, locul povestii de iubire dintre Romeo si Julieta. Aici vom putea admira in cadrul unui tur panoramic si pietonal: Palazzo Capuleti, Balconul Julietei, Piata Bra, Arena Romana. A doua oprire a acestei excursii va avea loc in Mantova, oras plin de istorie, palate care pastreaza capodopere de arta si povesti uluitoare. Mantova a fost descris de scriitorul si filosoful britanic Aldous Huxley ca fiind “cel mai romantic oras”, capitalaculturala, artistica si muzicala a nordului Italiei. Este inconjurat de lacuri artificiale formate pe raul Mincio, in perioada medievala. In centrul vechi vom admira Palazzo del Te si Palazzo Ducale, doua capodopere arhitecturale.

Pret informativ:
35 EURO/ persoana, pentru minim 30 de participanti. Seara intoarcere si cazare la Mestre.


Ziua 5 (01.03): VENETIA – POSTOJNA – LJUBLJANA – ZAGREB (410 km)
Mic dejun. Dimineata vom pleca catre Pestera Postojna din Slovenia. Vom face un tur al acestei superbe lumi subterane, pestera avand o lungime de 20 km de galerii si pasaje cu formatiuni carstice impresionante. Intrarea nu este inclusa si costa 26 euro/persoana si se achita la fata locului (persoanele are nu doresc sa viziteze aceasta pestera pot petrece timpul in oras, situat la cca 1 km distanta). Dupa vizitatea pesterii vom pleca spre Zagreb, capitala Croatiei. Pe traseu, vom face o scurta oprire in zona centrala a Ljubljanei. Seara cazare hotel 3* Zagreb.


Ziua 6 (02.03): ZAGREB – BELGRAD (275 km)
Mic dejun. Dimineata vom realiza turul panoramic al orasului Zagreb, putand admira din autocar dar si pietonal cele trei zone ale orasului: Orasul Vechi, Orasul de Sus si Orasul de Jos. Vom putea admira: Catedrala Sf Stefan, Biserica Sf Marcu,Poarta de Piatra construita in secolul al XIII-lea, Universitatea, Turnul Lotrscak. Timp liber pentru plimbare si masa depranz in centrul vechi. Plecam spre Belgrad. Sosire in capitala Serbiei, unde vom realiza turul panoramic, putand admira: Noul Belgrad, situat pe malul stang al raului Sava, Orasul Vechi, Biserica Sfantul Sava, Palatul Regal, Primaria, Parlamentul, Teatrul National, Muzeul National si Universitatea, Citadela Kalemegdan situata la confluentei raurilor Sava si Dunare. Seara recomandam cina in zona pietonala Skadarlija, supranumita Montmartre-ul belgradean unde, pe stradutele inguste, cu mici galerii cochete, expozitii in aer liber si muzicieni ambulanti se afla cele mai cunoscute restaurante locale. Aici se pot servi deliciile bucatariei sarbesti, cu sau fara muzica live. Cazare la hotel 3* in Belgrad.


Ziua 7 (03.03): BELGRAD – BUCURESTI (600 km)
Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Bucuresti pe ruta Timisoara – Deva – Sibiu – Pitesti. Sosirea in Bucuresti este prevazuta seara tarziu (sunt prevazute debarcari si in orasele de pe traseu.

PRET/persoana: 299 EURO

(loc in camera dubla)


Supliment camera single: 140 EURO. Reducere pentru a treia persoana in camera: 10 EURO
Copil 2-12 ani in camera cu doi adulti: 249 EURO

SERVICII INCLUSE:
• transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
• 6 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4* astfel: 1 noapte Budapesta, 3 nopti in Mestre, 1 noapte
Zagreb, 1 noapte Belgrad;
• tururi panoramice conform programului;
• insotitor roman de grup.


NU SUNT INCLUSE:
• intrarile la obiectivele turistice;
• excursiile optionale;
• asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice,
in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• biletele pentru transportul in comun Mestre – Venetia si biletele de vaporas Venetia;
• taxele de oras la hotelul Mestre, Zagreb si Belgrad, aproximativ 12 Euro/persoana/circuit/hotel 3* - pot suferi
modificari (se achita exclusiv la receptia hotelului de catre fiecare turist);


GRUP MINIM: 40 persoane
- Pentru un grup de 35-39 persoane, pretul se majoreaza cu 10 EURO/persoana
- Pentru un grup de 30-34 persoane, pretul se majoreaza cu 20 EURO/persoana
- Pentru un grup de 25-29 persoane, pretul se majoreaza cu 30 EURO/persoana

Doriți mai multe informații? Dați-ne de veste și vă vom contacta pentru a vă oferi toate detaliile.